S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

 

 

 





Podporuje mojeID

Úvod » Filmy » BABICOVY DOBROTY - MASOVÝ SPECIÁL / DVD


        

BABICOVY DOBROTY - MASOVÝ SPECIÁL / DVD

MASOVÝ SPECIÁL

skladem

 

Skladem: 1,00 ks
Dostupnost: - Ihned k odeslání - (poštovné od 49,00 Kč) Osobní odběr Náchod, Kamenice 144
Číslo produktu: 1247
Zvuk: český
Délka / Rok / Země: - / 2010 / ČR
běžná cena 199,00 Kč (8,29 EUR)
Vaše cena bez DPH: 81,82 Kč (3,41 EUR)
Vaše cena s DPH (21 %):
99,00 Kč (4,13 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Obsah - popis

1 - STEAK
Na pořádný steak jel šéfkuchař Jirka Babica za paní Lenkou do Třebíče. Sám připravil roastbeef, vepřovou panenku se špekem a speciální masovou omeletu.


Steak
Roastbeef na teplém špenátovém salátu
Vepřová panenka prošpikovaná špekem
Tajný recept: masová omeleta


2 - VEPŘO KNEDLO ZELO
Moravské vrabce uvařila šéfkuchaři Jiřímu Babicovi paní Simona z Děčína. Nabízela k nim totéž zelí, které objednává Vatikán pro samotného papeže. Ve studiu se náš kuchař bude věnovat vepřovým žebírkům a bůčku.


Moravské vrabce se zelím a knedlíkem
Žebírka
Tyrolská pánev
Smažený bůček


3 - KANEC NA ŠÍPKOVÉ OMÁČCE
Ve slavné filmové hospodě v Hrabalově Kersku ochutnal šéf-kuchař Jiří Babica pověstného kance na šípkové omáčce od místní obyvatelky, paní Dáši Schreiberové. Sám se předvedl s jelením ragú, kančími medailonky a specialitou starého Itala.


Kanec na šípkové omáčce
Srnčí guláš
Kančí medailónky
Smažený lilek s aioli


4 - ŠPANĚLSKÝ PTÁČEK
Jirka Babica jel za paní Světlanou Krylovou do Příbrami na českou klasiku španělského ptáčka. Ve studiu pak zůstal u hovězího – uvařil svíčkovou Stroganoff a zajímavý recept, který si nedávno přivezl z Argentiny. Jako speciál nabídne zajímavý recept na cuketu.


Španělský ptáček
Roštěnka a la Stroganov
Ostré Argentinské nudle
Cuketa zapečená se špenátem a mozzarelou


5 – JEHNĚČÍ
Jana Bláhová z Prahy naučí diváky, jak si udělat jehněčí plátky na jablkách. Jirka Babica ukáže své zapečené jehněčí s lilkem a jehněcí kotlety na hrášku s těstovinami. Speciál bude z banánu a medu.


Jehněčí plátky na jablkách
Zapečené jehněčí s lilkem
Jehněcí kotlety na hrášku s těstovinami
Opečený banán s medem


6 – VEPŘOVÉ HODY
Na chalupě Miloše Wichterleho v Zátkovicích pomůže Jirka Babica s prejtem a tlačenkou. Ve svém studiu pak udělá nadívaný bůček s bramborami a kapustou. Jako speciál budou brambory plněné hráškem a rukolou.


Prejt a tlačenka
Nadívaný bůček s bramborami a kapustou
Pečené brambory plněné hráškem a rukolou

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: